mamma kom in när vi hade sex

Hjälp – min mamma kom in när jag hade sex med min pojkvän!

Så…Jeez, vart börjar jag ens. Min (F20) pojkvän (M21) bor med min familj och jag och min familj älskar honom. Jag älskar också att bo med honom eftersom det betyder att vi har mer tid att vara ensamma och intima. Vi har dock båda varit extremt upptagna på sistone och har inte haft mycket tid till det.

I morse var min pojkvän och jag ensamma hemma och vi hade båda en ledig dag, så jag föreslog att vi kanske skulle göra något som vi båda älskar eftersom vi inte har egen tid på länge, och jag föreslog att jag skulle pegga honom. Pegging är något han älskar och det får mig att tända till riktigt hårt, så det var en nobrainer. När vi började var vi båda i total extas.

Men när jag höll på att sätta på honom kom min mamma in för att hämta sina bilnycklar som jag använde igår kväll och hon såg vad som hände. Min pojkvän och jag frös och hon sa bara ”HERREGUD FÖRLÅT! JAG SKA BARA HA MINA BILNYCKLAR!” Jag tog snabbt tag nycklarna och kastade dem ut genom dörren och hon gick.

Min pojkvän är nu livrädd för att hon ska tycka mindre om honom, döma honom eller skrattar åt honom. Han har inte ens gått ut ur vårt rum på hela dagen och jag var tvungen att ge honom mat.

Jag har inte sett min mamma sedan dess och jag är också jävligt generad. Hon kommer hem om 3 timmar så vad ska jag göra?

-Anonym

Min mamma såg mig och min pojkvän ha sex

Det verkar som om du har råkat ut för ett oväntat och besvärligt ögonblick med din familj. Men frukta inte, jag är här för att hjälpa dig att navigera genom denna situation och hitta ett sätt att återställa harmonin i hemmet. Låt oss dyka ner i din berättelse och hitta en lösning som fungerar för dig, din pojkvän och din mamma.

Förstå situationen

Låt oss först och främst erkänna att det som hände var en olycka. Du och din pojkvän njöt av lite välbehövlig ensamtid och ägnade er åt en sexuell aktivitet som ni båda älskar. Det överraskande intrånget av din mamma var dock något som ingen av er hade räknat med. Det är naturligt att känna sig generad eller orolig för hur din mamma nu uppfattar dig och din pojkvän. Det är viktigt att komma ihåg att alla har sina egna unika sexuella preferenser och gränser, och det finns ingen skam i att uttrycka sina sexuella begär i ett samförståndigt, kärleksfullt förhållande.

Ta itu med din pojkväns rädsla

Din pojkväns reaktion är fullt förståelig. Han känner sig troligen sårbar och är orolig för att bli dömd eller utskrattad av din mamma. Det är viktigt att försäkra honom om att hans känslor och oro är giltiga, men det är också viktigt att betona att han inte har gjort något fel. Påminn honom om att ni två deltog i en samförståndsmässig, intim handling som gav er båda njutning. Uppmuntra till öppen kommunikation om hans känslor och farhågor och låt honom veta att du finns där för att stödja honom i den här situationen.

Förberedelser inför ett samtal med din mamma

Härnäst är viktigt att ha ett öppet och ärligt samtal med din mamma om vad hon såg. Nyckeln till denna diskussion är att närma sig den lugnt och moget. Samla dina tankar innan du pratar med henne och fundera på vad du vill säga. Du kanske vill uttrycka hur pinsamt det kändes, förklara situationen och betona vikten av att respektera varandras privatliv.

Här är ett förslag på hur du kan lägga upp samtalet med din mamma:

  1. Erkänn att det är pinsamt

Börja med att ta upp elefanten i rummet. Du kan säga något i stil med: ”Mamma, jag vet att vi alla känner oss lite obekväma över det som hände tidigare. Jag ville prata med dig om det så att vi kan rensa luften”.

  • Dela med dig av ditt perspektiv

Förklara försiktigt din sida av historien. Nämn att du och din pojkvän njöt av lite välbehövlig ensamtid och att det ni höll på med är en samförståndsmässig aktivitet som ni båda tycker om. Du kan säga något i stil med: ”Jag förstår att det du såg kan ha varit överraskande och kanske konstigt, men jag vill att du ska veta att vi ägnade oss åt en intim, samförståndsmässig handling som ger oss båda njutning och gör oss båda lyckliga”.

  • Ta upp frågor om integritet

Betona vikten av integritet i ert förhållande och föreslå sätt att förebygga framtida incidenter. Du kan till exempel säga: ”Framöver ska vi se till att låsa dörren när vi har våra privata stunder. Vi skulle också uppskatta om du kunde knacka på innan du går in i vårt rum, bara för att vara säker på att vi inte är mitt uppe i något personligt”.

  • Försäkra henne om ert förhållande

Låt din mamma veta att ditt förhållande med din pojkvän är hälsosamt och kärleksfullt och att ni båda bryr er djupt om varandra. Detta kommer att bidra till att lindra eventuella farhågor hon kan ha om din pojkväns välbefinnande eller er relationsdynamik.

  • Öppna dig för hennes tankar

När du har delat med dig av ditt perspektiv ger du din mamma möjlighet att uttrycka sina känslor och tankar. Lyssna uppmärksamt och svara empatiskt. Kom ihåg att det här samtalet är en ömsesidig väg och att hennes känslor är lika giltiga som dina. Samtalet handlar inte om att lägga skuld på henne, eller att hon ska lägga skuld på henne. Eftersom det var en olycka vore det orättvist att skuldbelägga någon av er för det som hände.

Försäkra er om att det inte händer igen

När du väl har haft samtalet med din mamma är det viktigt att du upprättar och upprätthåller gränser för att förhindra att samma sak händer i framtiden. Här är några förslag:

  1. Lås dörren när ni har sex

När du och din pojkvän har sex eller helt enkelt behöver avskildhet, gör det till en vana att låsa sovrumsdörren. Detta kommer att fungera som en tydlig signal till din familj att ni behöver avskildhet och hjälpa till att förhindra oavsiktliga avbrott.

  • Kommunicera ditt behov av avskildhet

Diskutera öppet med din familj om vikten av integritet och skapa en ömsesidig förståelse för att respektera varandras personliga utrymme. Uppmuntra dina familjemedlemmar att knacka på innan de går in i stängda dörrar, och gör detsamma för dem.

  • Planera in tid för ensamtid

Om möjligt, samordna scheman med din familj för att se till att du och din pojkvän har en ”schemalagd” ensamtid utan rädsla för avbrott. Kommunicera öppet med din familj om dina behov och var respektfull för deras behov också.

  • Skapa ett säkert utrymme tillsammans

Investera i att göra ert sovrum till en bekväm, privat fristad för dig och din pojkvän. Detta kan inkludera att lägga till gardiner, ett lås på dörren eller till och med ljudisolera med extra kuddar och mjuka saker på väggarna om det behövs. Att skapa ett utrymme där ni båda känner er trygga och avslappnade gör det lättare att njuta av era intima stunder tillsammans.

  • Öva på självmedkänsla

Förstå att olyckor händer, och det finns ingen anledning att vara överdrivet kritisk mot dig själv eller din pojkvän. Ge dig själv tillåtelse att gå vidare från den här incidenten och fokusera på att vårda ett hälsosamt och kärleksfullt förhållande.

Min mamma kom in när vi hade sex

Kom ihåg att öppen kommunikation och att fastställa gränser är avgörande för att lösa problemet och upprätthålla en bekväm hemmiljö. Genom att ta itu med din pojkväns rädsla, ha ett ärligt samtal med din mamma och genomföra strategier för att förhindra framtida incidenter kommer ni att kunna gå vidare och fortsätta att njuta av ert förhållande utan rädsla eller förlägenhet. Kom ihåg att det inte är någon skam att uttrycka sina önskningar i ett samförståndigt, kärleksfullt förhållande, och du har rätt till integritet och respekt från dina familjemedlemmar.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst