Han vill inte gå ner på mig

”Min kille vill inte ge mig oralsex”

Min kille och jag har varit ett par i 2 år nu. I början brukade jag ge honom ett blowjob när som helst. De första tre månaderna var jag den enda som gick ned på knä, liksom. Jag frågade honom, är du inte så mycket för att gå ner på tjejer? I det ögonblicket kunde han ge mig lite action där nere, bara för att motbevisa mig, men sedan kunde det gå flera månader utan att han gjorde det igen. Inte förrän jag bad om det gick han ner på mig. Nu har ett halvår passerat och nada. Är det för mycket begärt att han ska göra det utan att jag måste be om det hela tiden? Han säger att han gillar att slicka mig men att han är mer skicklig med fingrarna, att han föredrar att stimulera mig med fingrarna och att det är som att ge en tjej oralsex. Men jag är så less på att aldrig få det jag vill, att jag inte vill gå ner på honom längre. Jag brukade vara så taggad på att ge honom blowjobs men nu är det bara motbjudande. Jag tycker inte att det här är något att göra slut över, för i alla andra avseenden är han verkligen en toppenkille. Han får mig att komma om och om igen med sina fingrar och genom penetration. Jag får lätt fler orgasmer än vad han får, så jag känner mig nästan som en egoist som fortfarande vill ha mer. Men, det är ju så jäkla skönt att få. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt problemet med oralsex bara?

-Steph

Tack för att du tog kontakt och delade med dig av din intima erfarenhet med sådan öppenhet. Sexualitet och relationsdynamik är komplexa och mångfacetterade, och det är uppenbart att du har funderat mycket på detta. Låt oss gå igenom din situation tillsammans.

Min kille vill inte gå ner på mig

För det första, låt oss ta upp din skepsis mot den föreslagna jämställdheten mellan oralsex och att han använder fingrarna. I många avseenden är sex subjektivt, och njutningen kan variera kraftigt från person till person baserat på deras preferenser och känslighet. Generellt är det dock skillnad mellan att använda fingrarna för att stimulera någon, och att använda munnen. Oralsex och fingrar (eller fingring) är olika handlingar, var och en med unika fysiska och mentala för- och nackdelar.

Även om fingerstimulering kan vara en mycket njutbar upplevelse för många kvinnor, ger det inte samma intima kontakt som oralsex gör. Det handlar inte bara om de fysiska känslorna, det handlar också om intimiteten och erotiken i akten. Oralsex innebär en nivå av sårbarhet och osjälviskhet från din partner, vilket kan bidra till att fördjupa er känslomässiga kontakt på ett sätt som fingrar inte kan.

Att fingra någon är visserligen njutbart och kan säkert framkalla orgasmer, men saknar den intensivt intima kontakten som oralsex kan ge. Så, nej, de är inte likvärdiga, och det är inte orimligt för dig att vilja ha båda i din sexuella repertoar.

Min pojkvän vill inte ge mig oralsex, fast jag ger honom

För det andra, låt oss överväga hans beteende. Jag hatar att säga det, men om han verkligen tyckte om att ge dig oralsex skulle han göra det utan att behöva bli uppmanad till att göra det. Denna motvilja, i kombination med hans något avvisande resonemang, tyder på att han kanske inte är så entusiastisk över det som han påstår sig vara. Det gör honom inte till en dålig person, eller en dålig älskare. Människor har olika smak och preferenser när det gäller sex, och det är helt okej. Hans preferenser sätter dig dock i en svår position.

Du har i princip två alternativ: Stanna med honom och acceptera att just denna aspekt av ert sexuella förhållande kanske inte kommer att förändras, eller gå vidare och hitta en ny partner som är mer i linje med dina önskemål och behov. Att stanna hos honom och hoppas att han plötsligt ska förändras kan potentiellt leda till frustration, förbittring och känslomässiga problem mellan dig och din partner.

Hur säger jag till honom att jag vill ha mer oralsex?

Slutligen, låt oss ta upp vikten av kommunikation. I alla sexuella relationer är en öppen dialog om dina fantasier, dina gränser och vad du behöver för att känna dig sexuellt tillfredsställd av största vikt. Det är tydligt att du har försökt att kommunicera dina önskningar till honom, vilket är bra. Ditt budskap verkar dock inte nå fram, eller åtminstone inte åstadkomma den förändring du hoppas på.

Om du bestämmer dig för att fortsätta förhållandet kanske du vill överväga att ha en mer uttrycklig konversation om dina behov med honom. Se till att han vet att detta är något du njuter av och saknar, och att det påverkar din sexuella tillfredsställelse. Kom ihåg att du inte är självisk för att du vill uppleva njutning på ett visst sätt.

Exempel på hur man kan prata om oralsex

Här är fyra exempel på vad du kan säga till din pojkvän, med hänsyn till behovet av ärlighet, tydlighet och självsäkerhet när du tar upp dina bekymmer:

Öppna samtalet: ”Jag har märkt att vår sexuella rutin har varit ganska konsekvent, och även om jag uppskattar hur bra du tillfredsställer mig på andra sätt, vill jag prata om något som har stör mig. Det känns som om vår oralsexrutin inte är balanserad, och jag skulle vilja prata detta med dig om det.”

Uttryck dina känslor: ”När du utför oralsex på mig får det mig att känna mig otroligt sammankopplad och åtrådd av dig. Det är underbart, och du kan få mig att njuta oerhört mycket. Jag har märkt att du inte tar initiativ till detta lika ofta som jag gör, och det har börjat få mig att känna mig mindre åtrådd och lite besviken. Det är viktigt för mig att känna den ömsesidigheten i vårt förhållande.”

Var tydlig med dina behov: ”Jag hade uppskattat om du insåg att oralsex är något jag verkligen njuter av och längtar efter, och det är inte något som kan ersättas med fingrar, i alla fall inte för mig. De är olika typer av intimitet och njutning för mig. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde tänka dig att gå ner på mig oftare, utan att jag behöver säga till?”

Föreslå lösningar och fråga vad han tycker: ”Kan vi möjligen arbeta på ett system där vi turas om att ta initiativ till oralsex? Jag vill gärna hitta en lösning som gör oss båda nöjda. Vad tycker du om det?”

Kom ihåg att syftet här inte är att konfrontera eller skuldbelägga, utan att kommunicera dina behov tydligt och söka förståelse från din partner. Varje samtal bör vara ömsesidigt och hans känslor bör också bekräftas och respekteras.

Jag vill ha mer oralsex av min pojkvän

Å andra sidan, om denna brist på oral ömsesidighet är en dealbreaker för dig, är det också helt giltigt. Det är viktigt att inse att sexuell kompatibilitet spelar en viktig roll för den allmänna hälsan i ett förhållande.

Vad du än väljer att göra, så kom ihåg att din sexuella njutning och tillfredsställelse spelar roll. Du förtjänar en partner som är angelägen om att uppfylla dina sexuella behov och möta dig halvvägs i sovrummet. Nöj dig inte med mindre. Det är inte själviskt att veta vad du vill och behöver för att känna dig sexuellt tillfredsställd; det är en viktig del av varje hälsosam sexuell relation. You’ve got this!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst