mitt ex hade större penis

”Mitt ex hade större” – Hur hanterar man förändringar i penisstorlek?

Min sambo och jag var separerade en period, och under den tiden träffade jag en annan man. Sexlivet med honom var helt fantastiskt. Men jag saknade min förra partner och vi återförenades. MEN problemet är att mannen jag hade en relation med under separationen hade en större utrustning. Nu när jag är tillbaka med min sambo kan jag inte låta bli att tänka på det underbara sexlivet jag hade med den andra mannen, trots att det är min sambo jag vill vara med.

Hur ska jag göra för att sluta fokusera på storleken? Det gör mig förtvivlad. Jag älskar min sambo och vill vara med honom. Men jag inte släppa tanken på att den andra mannen hade större?

-Therese, 32

I den vilda världen av dejting och relationer stöter vi på en mängd olika fysiska attribut hos våra partners. En egenskap som kan vara särskilt svår att navigera i för vissa kvinnor är dock en förändring i penisstorlek. Om du befinner dig i en situation där din nya partner har en mindre penis än ditt ex, kanske du undrar hur du ska hantera denna förändring mentalt. Den här artikeln är här för att ge dig kreativa råd om hur du kan få ut det mesta av denna situation och se till att både du och din partner får ett tillfredsställande sexliv och förhållande.

Mitt ex hade större, hur ska jag komma över skilnaden?

Fira mannen, inte storleken

Det är viktigt att komma ihåg att mannen du är med nu inte är ditt ex. Fokusera på de egenskaper som gör honom unik och speciell, och definiera honom inte utifrån hans penisstorlek. Bra sex och ett bra förhållande handlar trots allt om kontakt, intimitet och ömsesidig njutning, och dessa aspekter sträcker sig långt bortom det fysiska. Omfamna din partner för den han är, och släpp alla förutfattade meningar om vad som gör ett tillfredsställande sexuellt förhållande till en bra relation.

Självförtroende är nyckeln

Det är ingen hemlighet att självförtroende spelar en viktig roll för sexuell tillfredsställelse och påverkar hur ni känner om varandra i förhållandet. Om du känner dig osäker på din partners mindre penis är det troligt att han känner av den energin, vilket kommer drabba er relation. Var istället öppen och acceptera hans kropp precis som den är, eftersom det inte bara får honom att känna sig tryggare utan också ökar njutningen för er båda. En självsäker och avslappnad atmosfär kommer att bana väg för mer njutbara och tillfredsställande upplevelser.

Upptäck nya tekniker

Bara för att din nya partner har en mindre penis betyder det inte att ert sexliv är förutbestämt att bli glanslöst. Tvärtom kan detta vara en möjlighet att utforska nya tekniker och ta reda på vad som fungerar bäst för er båda. Experimentera med olika typer av stimulering, till exempel oralsex, manuell stimulering eller att använd er av erogena zoner som bröstvårtorna eller perineum. Nyckeln här är att hålla ett öppet sinne och vara villig att prova nya saker för att hitta det som ger er båda njutning.

Fokusera på förspel

Förspel är en viktig del av alla sexuella möten, och det blir ännu viktigare när man anpassar sig till en mindre penis. Ta dig tid att njuta av uppbyggnaden av spänningen och se till att både du och din partner är helt upphetsade innan du går vidare till penetration. Genom att investera tid och känslor i ett längre förspel är det troligare att du är avslappnad och mottaglig, vilket möjliggör en mer njutbar upplevelse.

Ta till dig fördelarna

Även om det kan vara frestande att se en mindre penis som en nackdel finns det faktiskt flera fördelar att njuta av. Till exempel kan en mindre penis vara bekvämare under oralsex och möjliggöra djupare penetration utan att orsaka obehag. Dessutom är det mindre sannolikt att en mindre penis orsakar smärta eller ömhet efter sex, vilket gör det lättare för dig och din partner att ha fler intima stunder ihop.

Kom ihåg att storlek inte är allt

Det är viktigt att påminna dig själv om att storleken inte är allt för ett tillfredsställande sexuellt förhållande. En skicklig älskare vet hur man använder sin kropp och sitt sinne för att ge sin partner njutning, oavsett storlek. Dessutom kan en stark känslomässig förbindelse och en genuin önskan att tillfredsställa varandra ofta leda till mycket mer tillfredsställande upplevelser än att bara fokusera på fysiska attribut. Påminn dig själv om att en mindre penis inte automatiskt är lika med mindre njutning, och koncentrera dig på de många andra aspekterna av ditt förhållande som ger dig glädje och tillfredsställelse.

Ditt ex är ditt ex av en anledning

Även om det är naturligt att göra jämförelser mellan ditt ex och din nuvarande partner är det viktigt att komma ihåg att det finns en anledning till att ditt tidigare förhållande tog slut. Istället för att fokusera på de fysiska skillnaderna bör du påminna dig själv om de egenskaper som gör att din nya partner passar bättre för dig. Relationer handlar om mycket mer än fysiska attribut, och genom att hålla det perspektivet i åtanke kan du bättre uppskatta de unika egenskaper som din nya partner tillför ditt liv.

Erkänn inflytandet av sociala konstruktioner.

Samhället vidmakthåller ofta idén att större är bättre när det gäller penisstorlek. Det är dock viktigt att inse att dessa föreställningar bara är sociala konstruktioner och att de inte innehåller någon inneboende sanning. Utmana dessa stereotyper genom att erkänna att ett tillfredsställande sexliv inte enbart är beroende av storleken, utan av en mängd faktorer som anslutning, kompatibilitet, kommunikation och ansträngning. Genom att frigöra dig från de samhälleliga förväntningarnas begränsningar kan du bättre uppskatta de unika och tillfredsställande upplevelser som du och din partner delar, oavsett storlek.

Mitt ex hade större

I slutändan är nyckeln till att mentalt hantera en förändring i penisstorlek mellan din expojkvän och din nuvarande partner att flytta fokus från det fysiska till de känslomässiga och intima aspekterna av ert förhållande. Genom att omfamna din partner för den han är, kommunicera öppet och utforska nya tekniker och erfarenheter kan ni skapa ett djupt tillfredsställande och lustfyllt sexliv som överskrider alla bekymmer med storleken. Kom ihåg att en stark kontakt och en genuin önskan att tillfredsställa varandra alltid kommer att vara de viktigaste faktorerna i ett tillfredsställande sexuellt förhållande.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst