dåliga platser för en första dejt

6 Platser ni ska undvika om ni vill ha en lyckad första dejt

Om du är som jag vet du hur nervöst första dejten kan vara. Spänningen i att träffa någon ny åtföljs ofta av en mängd känslor – från förväntan till oro och ångest till ren rädsla. Och låt oss inte glömma pressen av att välja den perfekta looken och göra ett gott första intryck. Men det finns en sak som verkligen kan avgöra om en första dejt blir lyckad eller en katastrof – platsen. Även om det kan tyckas vara en liten detalj kan platsen för din första dejt ha en stor inverkan på helhetsupplevelsen. Så låt oss dyka ner i några platser som du bör undvika som pesten för att se till att din första dejt blir en succé.

Sex värdelösa platser för första dejten

Bion

Visst, bio kan tyckas vara ett klassiskt val för en första dejt, men det är faktiskt en av de sämsta platserna att lära känna någon på. Tänk på det – ni sitter i ett mörkt rum i två timmar, utan att prata, utan att interagera, utan att lära känna varandra. Dessutom kommer du, om du är som jag, att vara alltför distraherad av den snygga personen bredvid dig för att kunna fokusera på filmen ändå. Spara filmdejten tills ni är i ett förhållande och vill ha en ursäkt för att mysa nära varandra.

Klubben

Klubben kan verka som en rolig idé. Musik är nice och att dansa är superkul, men det är inte det bästa stället för att lära känna någon. För det första är det högljutt och du kommer inte att kunna höra ett ord av vad din dejt säger. Dessutom kan klubbscenen vara skrämmande och överväldigande – du vill inte tävla om din dejt med ett gäng svettiga, berusade främlingar. Och låt oss inte glömma risken för oönskade närmanden från andra personer på klubben. Lita på mig, spara dansandet till senare i förhållandet.

Hemma hos dig eller honom

Det här kan tyckas vara en självklarhet, men du skulle bli förvånad över hur många som gör det här misstaget. Att ha din första dejt hemma hos någon, oavsett om det är ditt eller deras hem, är en dålig idé av flera skäl. För det första är det inte säkert – du känner inte riktigt den här personen ännu och du vill inte försätta dig själv i en potentiellt farlig situation. För det andra kan det vara riktigt pinsamt – vill du verkligen att ditt första intryck ska vara att gå in i någons stökiga lägenhet eller att de ska gå in i din? Spara Netflix och chill till när ni känner varandra bättre.

En familjehögtid

Det här kan verka som ett märkligt val, men jag har sett det hända. Din kusins bröllop kan tyckas vara det perfekta tillfället att presentera din dejt för din familj, men det är inte det bästa sättet att lära känna någon. Till att börja med är det inte riktigt rättvist mot din dejt – de kommer att känna sig som en outsider i ett rum fullt av människor som de inte känner. Dessutom kan familjeevenemang vara överväldigande och stressiga – du vill inte lägga till pressen av att presentera en potentiell partner i blandningen. Spara familjeintroduktionerna till när ni båda är redo.

Gymmet

Okej, lyssna… Gymmet kan tyckas vara en bra plats för att bonda över er gemensamma kärlek till fitness, men det är faktiskt en fruktansvärd plats för en första dejt. För det första kommer du att vara svettig och äcklig – inte direkt det bästa första intrycket. För det andra kan det vara distraherande – ni kommer att vara fokuserade på träningen, inte på att lära känna varandra. Och slutligen kan det vara lite för intimt – vill du verkligen svettas och flämta inför någon du precis har träffat? Spara träningsdejten till när ni båda är bekväma med varandras varma, svettiga kroppar.

Ett politiskt möte eller en politisk protest

Även om det är viktigt att vara politiskt engagerad är ett politiskt möte eller en protest inte rätt plats för en första dejt. Dessa evenemang kan vara känslomässigt laddade och potentiellt farliga, och det är inte den bästa miljön för att lära känna någon. Om ni dessutom har olika politiska åsikter kan det leda till ett häftigt gräl i stället för en romantisk kontakt.

Vart ska man inte träffas för en första dejt?

Där har du det – sex hemska ställen att undvika på första dejten. Kom ihåg att platsen bara är en pusselbit när det gäller en lyckad första dejt, men den kan göra stor skillnad för hur kvällen går. Välj en plats som är bekväm, trevlig och som gör det lätt att lära känna varandra. Och viktigast av allt, ha kul! Första dejter kan vara nervpirrande, men de kan också vara spännande och fulla av möjligheter. Så gå ut, var dig själv och njut av resan. Lycka till med dejten!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst