överraska honom med buttplug

”Jag funderar på att överraska honom med en buttplug under dejten”

Okej, det finns en kille jag har hängt med ett tag nu. Vi har bara hållit på lite, du vet, kyssts ett par gånger och han har fingrat mig lite och givit mig oralsex. Men vi har faktiskt aldrig haft sex vilket jag definitivt är sugen på att ändra på ikväll. En vän gav mig nyligen några sexleksaker i present och en av sakerna jag fick var en såndär buttplug med en rosa kristall på, vilket jag tycker är ganska så gulligt. Jag tänkte att det kanske skulle vara en rolig och kinky överraskning om han upptäckte den i mig om vi skulle ha sex ikväll. Men jag är lite osäker. Skulle det kunna skrämma iväg honom eller få honom att tappa lusten? Jag menar, hur skulle en kille reagera om en tjej bara helt plötsligt bar en buttplug? Är det för mycket första gången vi ska ligga?

-Evelina

Att överraska en partner med något extra sexigt precis innan förspelet börjar är en väl beprövad och supereffektiv metod för att injicera en extra dos av sexuell energi i stunden ni delar med varandra. Sexiga underkläder, en oväntad strip tease, eller en blottandet av en buttplug som varit dold under kvällen är alla bra exempel på överraskningar som kickstartar sexet. Det verkar dock som att du känner lite oro över hur din partner kommer reagera, och om din idé om att överraska honom med att visa upp din kristallprydda buttplug precis innan saker hettar till är lite over the top. Först, här kommer 3 snabba tips som kan göra din överraskning skönare och smidigare för dig.

  • Sätt in pluggen precis innan förspelet börjar
  • Välj en bekvämare typ av buttplug
  • Glöm inte glidmedlet

Balansera tajming och komfort

Till att börja med är timing avgörande när det kommer till överraskningar, men tid spelar också en stor roll när det gäller användandet av buttplugs. Många kan börja uppleva en obehaglig och smått smärtsam känsla i baken när en buttplug suttit inne för länge – speciellt om man inte är van vid att vara uppfylld där bak under en längre tid. Beroende på hur erfaren du är föreslår jag att du, ungefär 20-30 minuter innan du förväntar dig att saker och ting ska hetta till, ursäktar dig för att gå på till the little girls room. Då kan du snabbt sätta in buttpluggen och dölja den under dina kläder, vilket gör att han fortfarande kommer bli överraskad när kläderna faller till golvet, samtidigt som du besparar din bakdel potentiellt obehag.

Välj en skonsammare buttplug

Låt oss nu prata om komfort, eftersom det är avgörande för hur mycket du kommer njuta av kvällen och sexet ni förmodligen kommer ha tillsammans. Det går inte att förneka att prinsesspluggar (ett annat namn för buttplugs med en vacker kristall i ändan) är vackra och förföriska att se på. Men trots sitt glittrande utseende kan dessa juvelliknande pluggar vara ganska obekväma att bära under lång tid. Om du verkligen vill ha en buttplug i dig under hela dejten; överväg i så fall att använda en buttplug med en T-formad bas. Denna design är mycket mer anatomiskt anpassad, sitter bekvämt mellan dina skinkor och gör det enklare för dig att både sitta och röra dig under kvällen utan att framkalla obehag.

Välj ett glidmedel som varar länge

Glidmedel är en viktig faktor som många glömmer av eller inte känner till vikten av. Glidmedel är fullkomligt avgörande om du vill att dina anala äventyr ska kännas sköna och bekväma. Ett silikonbaserat glidmedel är perfekt för din planerade överraskning, eftersom det varar länge utan att du behöver applicera mer under kvällens gång, förutsatt att pluggen i sig inte är tillverkad av silikon. Om den är det kan de två materialen reagera och orsaka skador på leksaken, vilket kan leda till en förstörd leksak och svårigheter med att rengöra den på ett säkert sätt. Om din buttplug är tillverkad i silikon bör du i stället välja ett tjockare, vattenbaserat glidmedel.

Hur kommer han reagera?

Så du har din timing, du har bytt till en bekvämare plugg och du har det perfekta glidmedlet till hands. Allt är klart för en ångande, minnesvärd första gång med din nya partner. Men hur kommer han att reagera när han ser att du förberett kvällen genom att smycka din vackra backdel? Kan det här vara avtändande för honom?

Så här är det: sensualitet och sexualitet är djupt personliga upplevelser. De är högst subjektiva och i hög grad beroende av personliga preferenser och gränser. Men överraskning och nyhet är ofta potenta afrodisiaka. Även om jag inte kan garantera att din juveltoppade överraskning inte kommer att få honom att tveka, så finns det en lika stor om inte större chans att han blir fascinerad, nyfiken och upphetsad av hur öppensinnad och djärv du är.

Att se dig utsmyckad med en intim liten pärla mellan benen kan vara väldigt erotiskt för honom. Tänk på det som en sexig hemlighet, en läckerbit som avslöjas i stundens hetta. Det är en signal om att du är öppen för att utforska, njuta och njuta med honom på en annan nivå som han kanske inte upplevt tidigare. Enligt min erfarenhet belönas ofta sådan djärvhet och öppenhet för äventyr ofta med ökad entusiasm och ömsesidig passion.

Så, om du är bekväm med det och det gör dig upphetsad, kör på! Kom ihåg att det handlar lika mycket om din njutning som om hans. Så njut av förväntan, djärvheten och den äventyrliga andan i din erotiska överraskning. Omfamna spänningen i att prova något nytt och se vart natten tar er. Spänning är, trots allt, omöjligt att uppleva utan ett visst mått av risk.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst