Blir hans penis större om han är kåt?

”Jag önskar han gav mig oralsex med samma passion som han ger min strap-on”

Jag (K35) och min partner (M36) är i ett heterosexuellt förhållande. Han är bi, jag är straight. Han har haft sexuella relationer med män tidigare, men vi har varit tillsammans i ett år. Under vår tid tillsammans har han sagt saker som antyder att han känner att han ”missar något” genom att inte vara med en kille och att han ibland saknar penis. Överlag är jag ganska trygg i vårt förhållande. Sexet är fantastiskt. Vi har experimenterat med analsex på honom men vi provade inte pegging förrän igår kväll. Pegging-delen var bra, vi båda gillade det. Men den delen jag känner mig fundersam över hände före själva peggingen när han sög på min strap-on. Han verkade så väldigt uppslukad av det på ett sätt som han aldrig har varit när han ger mig oralsex. Han tog verkligen sin tid och sög den passionerat och jag antar att jag är avundsjuk på en strap-on?? Typ, jag vill att han har samma passion för min kropp. Kanske är det bara för att det är en ny upplevelse men jag kan inte komma över den känslan. Jag förstår att alla har sexuella preferenser och kanske gillar han verkligen att ge oralsex till män än kvinnor. Men, som hans nuvarande monogama partner, hur tar jag upp det här med honom?

-Anonym

Det gläder mig att du vänder dig till oss för att söka vägledning i denna komplexa och emotionellt laddade situation som du befinner dig i. Det är viktigt att komma ihåg att bisexualitet innebär en egen specifik uppsättning av nyanser och sexuella behov. För att fungera som partner i en sådan relation behöver man en djup förståelse- och respekt för dessa unika aspekter. I en sexuell dynamik som den du beskriver är det avgörande att upprätthålla en öppen dialog, förståelse och förmåga till anpassning tillsammans med din partner.

Avundsjuk på hur min pojkvän behandlar min strap-on

Det framgår tydligt att din partners upplevelse av pegging, och den medföljande orala aktiviteten på din strap-on, väckte en stark passion inom honom som fick honom att förlora sig i aktiviteten. En sådan entusiasm kan onekligen förhöja och berika den sexuella relationen, men det är förståeligt att du kanske känner dig något undanskuffad eller åsidosatt när denna passion inte riktas mot din kropp på samma sätt.

För att ta itu med detta behov av balans och passion som du beskriver, bör du prata med din partner på ett ärligt, empatiskt och icke-dömande sätt. Uttrycka dina känslor behöver inte underminera hans sexuella preferenser, utan kan istället bidra till att bygga en gemensam förståelse av vad ni båda tycker är njutbart och hur ni kan göra era intima stunder mer tillfredsställande för er båda.

Exempel på hur du kan uttrycka dina önskemål och behov

Du kan till exempel säga något i stil med: ”Det var otroligt upphetsande att se hur mycket du njöt av min strap-on. Jag kunde inte låta bli att undra hur det skulle kännas om du visade samma passion och intensitet när du tillfredsställer mig. Skulle du kunna försöka ge mig samma typ av passion nästa gång?” Ett sådant tillvägagångssätt inleder en dialog om dina behov utan att få honom att känna sig defensiv eller anklagad.

Ett annat sätt att närma sig ämnet, mer direkt men ändå utan att vara konfronterande, kan vara: ”Jag skulle vilja att du slickar mig på samma sätt som du tog hand om min strap-on – det var jävligt hett.” Denna form av direkt kommunikation kan vara särskilt effektiv eftersom den inte bara förmedlar din önskan om likvärdig uppmärksamhet, men också har en sexigt dominant underton som kan göra förslaget ännu mer attraktivt för honom.

Hans passion för din strap-on måste inte bero på brister hos dig

Det är dock viktigt att komma ihåg att dynamiken i att utföra oralsex på en strap-on jämfört med en vulva kan vara mycket olika, och att hans varierande entusiasm under oralsex inte nödvändigtvis har att göra med dig. När din partner njuter av din strap-on, är njutningen helt hans egen – han behöver inte oroa sig för hur det känns för dig, om han applicerar rätt tryck eller om han stimulerar för fort eller långsamt. Detta tar bort prestationsångesten och kan göra det till en mer befriande upplevelse för honom. När han ger dig oralsex däremot, måste hans fokus vara mer på dina känslor, vilket kan vara distraherande och dämpa passionen.

Kommunikation kommer göra er pegging bättre

Det är därför öppen och ärlig kommunikation är så viktigt. Att förmedla vad som känns bra för dig, ditt föredragna tempo och hur mycket du värdesätter entusiasm under oralsex, etc, är nödvändigt. Men det är också viktigt att få din partner att känna sig trygg och uppmuntra honom genom att påpeka när han gör det bra. Se till att han inte känner en press på att omedelbart reproducera exakt samma passion och intensitet. Det kan ta tid, övning och ömsesidig förståelse att nå en jämförbar nivå av entusiasm.

Att anpassa sig till en bisexuell partner

Att utforska din partners bisexualitet i ett monogamt förhållande kan vara en spännande resa för er båda, och är en möjlighet att mer fullständigt förstå och acceptera varandras sexuella identiteter och behov. Kom ihåg att det är helt okej att känna osäkerhet eller förvirring när ni utforskar denna nya aktivitet (pegging) tillsammans. Var öppen och kommunikativ, och kom ihåg att det är okej att uttrycka dina önskemål och funderingar. I er sexuella relation finns det alltid utrymme för tillväxt, förståelse och ömsesidig njutning.

test

twst