saker man inte ska göra på en första dejt

14 Saker du absolut inte ska göra på er första dejt

Jag att när det gäller dejting finns det en massa regler och förväntningar som samhället ställer på oss. Vi uppmanas att vara artiga, ta det lugnt och att inte gunga båten för mycket på första dejten. Men, ibland kan det bli jäkligt tråkigt att spela säkert. Och ibland måste man bryta mot reglerna lite grann för att få det man verkligen vill ha.

Så i det här blogginlägget kommer vi att utforska några saker som du absolut inte ska göra på första dejten. Så spänn fast dig, nu kör vi.

Saker man inte ska göra på första dejten

Fejka inte en orgasm

Jag vet, jag vet, du vill smickra din dejt och visa att du har roligt, men att fejka en orgasm är inte rätt sätt att göra det. Det är inte bara oärligt, utan det skapar också orealistiska förväntningar på framtida sexuella möten. Kommunicera i stället med din partner och låt honom eller henne veta vad som känns bra och vad som inte känns bra.

Låtsas inte vara någon du inte är

Det är frestande att vilja imponera på din dejt genom att låtsas vara någon du inte är, men tro mig, det är inte värt det. Så småningom kommer ditt riktiga jag att komma fram, och om din dejt inte gillar ditt riktiga jag, så är det inte meningen att ni två ska inleda ett förhållande – enkelt.

Spela inte svårfångad

Vi har alla fått rådet att spela svårfångad för att framstå som mer oemotståndliga, men låt mig säga dig att det inte är det bästa tillvägagångssättet om du vill ha en lyckad första dejt. Att vara överdrivet distanserad och otillgänglig kan få dig att verka ointresserad eller till och med oförskämd. Var i stället ärlig och uppriktig om dina känslor och avsikter.

Drick inte för mycket

Visst kan lite ”flytande mod” hjälpa till att lugna ner nerverna på första dejten, men överdriv inte. Att bli full på en första dejt kan leda till dåligt beslutsfattande och pinsamma stunder. Dessutom kanske din dejt inte blir lika imponerad av din förmåga att dricka sex shots tequila som du tror.

Prata inte om din sexuella historia

Det är bra att vara öppen och ärlig mot din partner, men din sexuella historia är inte nödvändigtvis ett ämne att prata om under första dejten. Att ta upp tidigare sexuella upplevelser kan verka för framfusigt. Det gör också att din dejt genast känner sig mindre speciell. Genom att prata om dina sexuella erfarenheter projicerar du bilden av dig tillsammans med andra i din dejts huvud, och det gör dig genast mindre attraktiv.

Lek inte med din telefon

Ja, vi älskar alla våra telefoner, men att ständigt kolla telefonen under en dejt är ett stort nej. Det visar på en brist på intresse och respekt för din dejt. Nej, lägg inte telefonen på bordet. Nej, inte ens om displayen är vänd nedåt. Låt mobilen ligga kvar i väskan och gör ett toalettbesök om du desperat vill använda den.

Var inte en diva

Att bete sig som en diva på en första dejt är ett säkert sätt att göra din dejt avtänd. Var ödmjuk och jordnära och visa din dejt att du uppskattar deras sällskap.

Dela inte dina politiska åsikter

Att dela dina politiska åsikter på en första dejt kan vara ett recept för katastrof, särskilt om dina åsikter skiljer sig från din dejt. Politik kan vara ett känsligt och splittrande ämne, så det är bäst att undvika att diskutera det tills ni lär känna varandra bättre.

Spela inte spel

Att spela spel på en första dejt, som att verka ointresserad eller svårfångad, är manipulativt och oärligt. Det är viktigt att vara genuin och äkta mot din dejt och låta dem veta att du är intresserad av dem.

Var inte för kräsen

Att vara för kräsen på en första dejt kan få dig att framstå som dömande och svår att tillfredsställa. Var inte petig på småsaker som restaurangen eller musiken. Fokusera istället på att lära känna din dejt och njuta av deras sällskap.

Bär inte för mycket smink

Vi vill alla se så bra ut som möjligt på en första dejt, men att sminka sig för mycket är inte rätt sätt att göra det på. Alltför mycket smink kan få dig att verka som om du är obekväm med vem du faktiskt är och hur du faktiskt ser ut. Håll det enkelt och naturligt.

Var inte för aggressiv

Det är viktigt att vara självsäker, men att vara för aggressiv kan vara oattraktivt. Lyssna aktivt när din dejt pratar och avbryt eller dominera inte samtalet.

Prata inte om äktenskap och barn

Även om det är bra att ha långsiktiga mål och ambitioner kan det vara för mycket för tidigt att prata om äktenskap och barn på en första dejt. Det kan verka för framfusigt och till och med desperat.

Var inte för ivrig

Det är bra att vara upphetsad inför en första dejt, men om du är för ivrig kan det verka som om du är behövande eller klängig. Ge din dejt utrymme och överös inte din dejt med konstant uppmärksamhet eller frågor.

Den första dejten kan vara nervpirrande och pinsam, men om du undviker dessa fallgropar kan du öka dina chanser att få en lyckad första dejt. Var dig själv, var ärlig och viktigast av allt, ha kul!

test

twst