vad tänker en älskarinna

7 Anledningar till att hon stal din man utan att tveka

Har du någonsin varit otrogen eller fått din man stulen av en annan kvinna? Det är en smärta som ingen annan, och du kan inte låta bli att undra: ”Varför gjorde hon det? Vad hade hon som jag inte hade? Hur tänker en älskarinna?” Nåväl, jag är här för att ge dig en titt in i en älskarinnas sinne och dela med mig av 7 anledningar till varför hon stal din man.

Hur tänker en älskarinna?

Hon ville ha honom, och hon fick honom.

Sanningen är att ibland vill människor ha det de inte kan få, och din man kan ha varit den ultimata utmaningen för henne. Hon kan ha ställt in siktet på honom och gjort allt i sin makt för att få honom, även om det innebar att bryta upp ert förhållande. Den här typen av kvinna drivs av sin önskan och kommer att göra allt för att få det hon vill ha, oavsett konsekvenserna.

Ert förhållande var redan på väg att gå i stöpet.

Låt oss vara ärliga, en kvinna kommer inte att försöka stjäla en man som är lycklig och nöjd i sitt förhållande. Om din man var sårbar och missnöjd med dig eller ert förhållande kan han ha varit ett lätt mål för en blivande älskarinna. Kanske grälade ni två hela tiden, eller kanske gav du honom inte den uppmärksamhet han behövde. Oavsett vad som var fallet såg en den andra kvinnan en möjlighet att dyka in och dra nytta av situationen.

Hon kände att hon kunde ge honom något som du inte kunde.

Det är ingen hemlighet att män har behov, och ibland uppfylls inte dessa behov i deras nuvarande förhållanden. En älskarinna kan ha känt att hon kunde ge din man något som han inte fick från dig, oavsett om det är känslomässigt stöd, sexuell tillfredsställelse eller bara ett lyssnande öra. I hennes sinne uppfyllde hon ett behov som du inte gjorde, och det fick henne att känna sig mäktig och åtråvärd.

Hon var uttråkad av sitt eget liv.

En kvinna som själ en annan kvinnas man kan ha känna sig otillfredsställd och uttråkad av sitt eget liv, och då söka spänning och dramatik genom att ge sig på din man. Det är lätt att fastna i spänningen i en förbjuden romans, och för vissa kvinnor är risken att åka fast en del av tjusningen. Hon kan ha letat efter ett sätt att krydda sitt eget liv, och tyvärr var din man målet.

Din man skickade blandade signaler.

Ibland kan män vara sina egna värsta fiender när det gäller otrohet. De kanske inte ens inser att de gör det, men de kan skicka blandade signaler som får dem att verka tillgängliga och intresserade för andra kvinnor. Kanske flirtade din man med kvinnan som blev hans älskarinna, eller kanske klagade han på er relation till henne. Oavsett vad det är kan din mans beteende ha fått honom att framstå som ett rättvist byte för den andre kvinnan.

Hon brydde sig inte om konsekvenserna.

Låt oss inse att vissa människor helt enkelt inte bryr sig om konsekvenserna av sina handlingar. Hon kan ha vetat att det skulle orsaka smärta och hjärtesorg för alla inblandade att ge sig på din man, men hon brydde sig helt enkelt inte. Hon kan ha varit självisk och bara intresserad av sina egna önskemål, oavsett vem som skadades i processen.

Hon var kär i din man.

Slutligen, och kanske mest smärtsamt, kan hon ha blivit genuint förälskad i din man. Kärlek är en kraftfull känsla, och ibland kan den få oss att göra saker som vi aldrig trodde att vi var kapabla till. Om en hans älskarinna verkligen älskade din man kan hon ha varit villig att riskera allt för att vara med honom.

Hon tänder på att stjäla en annan kvinnas man

För en del kvinnor är det att stjäla en annan kvinnas man en power trip. Det får dem att känna sig mäktiga och i kontroll, och spänningen i jakten är en kick som de inte kan motstå. De kanske inte ens är intresserade av din man på ett personligt plan, men handlingen att stjäla honom är det som får henne att gå igång.

Det stärker hennes ego att bevisa för sig själv att hon kan stjäla din man

I likhet med den makttripp som nämndes ovan kan vissa älskarinnor motiveras av behovet av att stärka sitt eget ego. Genom att stjäla din man bevisar hon för sig själv att hon är önskvärda och attraktiv och att hon kan få vilken man som helst. Det är en bekräftelse av deras eget självvärde, även om det sker på bekostnad av någon annans relation.

Hon vill såra dig

I vissa fall kan en älskarinna motiveras av en önskan att skada dig. Kanske har hon ett personligt agg mot dig, eller så är hon avundsjuk på ditt förhållande och vill riva sönder det. Oavsett orsaken är hennes mål att orsaka dig smärta och få dig att lida.

Förbjuden frukt smakar bättre

Slutligen kan vissa Älskarinnor motiveras av spänningen med det förbjudna. Sex med din man är förbjudet, vilket gör det ännu mer spännande och åtråvärt. Hon kan känna att hon gör något styggt eller tabubelagt, vilket kan vara en enormt upphetsande faktor för vissa människor. Naturligtvis är detta ett själviskt och destruktivt motiv, men för vissa älskarinnor är spänningen värd risken.

Vad motiverar en kvinna att stjäla en man?

Om du har blivit utsatt för en kvinna som stal din man är det viktigt att komma ihåg att deras handlingar inte återspeglar ditt värde eller din önskvärdhet. Det finns många anledningar till varför en kvinna kan försöka stjäla din man, men i slutändan ligger valet att vara otrogen på din partner. Det är upp till dem att hedra sitt åtagande gentemot dig och motstå frestelsen från någon annan.

Om du misstänker att en home wrecker har siktet inställt på ditt förhållande är den bästa åtgärden att kommunicera öppet och ärligt med din partner. Ta upp eventuella problem eller farhågor som du kan ha och gör klart att otrohet inte är acceptabelt i ditt förhållande.

Kom ihåg att ett hälsosamt och lyckligt förhållande bygger på förtroende, kommunikation och ömsesidig respekt. Låt inte en hemmasprängare komma mellan dig och din partner. Var stark, håll dig engagerad och sätt alltid ditt förhållande i första rummet.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst