När slutar en penis växa?

”Jag hade sex med min homosexuella killkompis och nu känner jag mig förvirrad”

I lördags festade jag med min vän, vi blev båda fulla och hamnade till slut framför en film tillsammans. Halvvägs igenom filmen hamnade vi i säng med varandra. Jag har alltid trott att jag var lesbisk och att han var gay. Vi har alltid haft ett bra platoniskt förhållande som vänner, men av någon anledning låg vi med varandra igår kväll. Jag känner mig förvirrad. Jag har funderat på om han kanske bara låtsats vara gay för att komma närmare mig, men jag tror verkligen inte att det är fallet. Han har dejtat killar förr, och han är ganska feminin (inte för att stereotyper alltid stämmer, men..) Men hur som helst, jag är väldigt osäker på hur jag ska närma mig det här eftersom jag trodde att jag bara var attraherad av kvinnor. Jag vet inte vad jag ska tänka och jag analyserar hela situationen på massa konstiga vis.

-Julia

Jag låg med min homosexuella killkompis

Först och främst vill jag tacka dig för att du delar din historia och din sårbarhet med oss. Din situation är en kraftfull påminnelse om komplexiteten i mänsklig sexualitet, identitet och intimitet. Kom ihåg att det är helt okej att känna sig lite förvirrad; resan mot att förstå din sexualitet är sällan en rak väg.

När du funderar över din upplevelse finns det flera viktiga aspekter att ta hänsyn till. För det första; som samtyckande vuxna är det absolut inget fel med att ägna sig åt sexuella aktiviteter tillsammans när tillfälle ges, förutsatt att det sker på ett säkert sätt och med ömsesidig respekt. Mänsklig sexualitet är en otroligt nyanserad och varierad del av vår existens, som omfattar ett brett spektrum av fantasier, känslor och fysiska reaktioner som det ibland svårt för vårt medvetna att ha full koll på. Själva sexet kan vara ett mångfacetterat uttryck för dessa olika aspekter av era undermedvetna drifter. Det kan vara en kärlekshandling, ett utforskande av njutning eller till och med bara ett ögonblick av delad intimitet.

Jag hamnade i säng med min homosexuella killkompis

Det är viktigt att inse att livet inte är som ett videospel, eller ett rollspel, där du tilldelas en karaktärsklass som agerar på ett specifikt sätt. Människor är anmärkningsvärt dynamiska, och våra känslor, begär och identiteter utvecklas och anpassas under hela livet. Bara för att du identifierar dig som lesbisk och din vän som homosexuell betyder det inte att ni inte kan känna attraktion för varandra. Sexualitet är inte alltid fast inom strikta gränser; den kan vara flytande och situationsberoende. Även om vår sexuella läggning hjälper oss att definiera vilka vi är, begränsar den oss inte till en stel uppsättning regler eller beteenden. Om du och din vän fann njutning och trygghet i varandras armar, och vill fortsätta att göra det, så finns det inget som säger att ni ska låta bli att utforska denna aspekt av ert förhållande ytterligare.

Jag trodde jag var lesbisk

Nu kanske du undrar: ”Gör detta mig hetero? Eller honom? Eller är vi båda bisexuella? Kom ihåg att etiketter är ett sätt för oss att förstå och kommunicera våra erfarenheter, men de bör aldrig vara en begränsning, eller kedjor som hindrar oss från att uttrycka våra känslor, både verbalt och fysiskt. Det är möjligt att ni båda identifierar er som bisexuella med en stark preferens för samma kön, men återigen, det är bara etiketter. Sanningen är att mänsklig sexualitet existerar på ett spektrum, och det är okej att känna sig attraherad av olika karaktärsdrag och egenskaper längs med spektrumet. Nyckeln här är att inte fastna i terminologin utan att fokusera på att förstå dina känslor och innersta begär.

Varför kände jag mig attraherad av min homosexuella killkompis?

Incidenten med din vän, för mig, verkar mer handla om det unika band ni två delar. Med tanke på er nära relation är det inte osannolikt att det finns en stark känslomässig koppling mellan er två. Denna koppling, i kombination med alkoholens hämmande effekter, kan ha utlöst en fysisk attraktion som ledde till er sexuella stund tillsammans. I nyktert tillstånd kan incidenten såklart leda till känslor av förvirring och ifrågasättande, men kom ihåg att en enda händelse inte omdefinierar hela din sexuella läggning.

Din sexualitet är inte skriven i sten

Jag rekommenderar att du närmar dig din vän med ärlighet och diskuterar dina känslor om vad som hände. Kanske går han och bär på samma frågor och känslor som du? Öppen kommunikation kan hjälpa till att lindra eventuella spänningar eller förvirring som kan ha uppstått efter att ni låg med varandra. Se detta som en möjlighet till utforskning och självupptäckt. Använd denna upplevelse som en chans att reflektera över dina begär och din identitet, men låt det inte göra dig upprörd. Vi är alla människor, trots allt, benägna att göra oväntade vändningar i oväntade situationer. Omfamna din mänsklighet, lär dig av upplevelsen och kom ihåg – det finns ingen anledning att stressa upp dig. Du har all tid i världen på dig att förstå vem du är och vad du vill.

test

twst