hur gör man kondom sexigt

Nej, kondomen måste inte förstöra stämningen. 7 Tekniker som gör kondomen sexig

Att många män känner en tveksamhet inför att använda kondomer kan ibland bero på att de känner sig oroliga över att förlora ståndet när kondomen ska rullas på. Denna oro, som kan kännas både irrationell och påtaglig för honom, gör det inte bara svårt för honom att rulla på kondomen på ett smidigt sätt, det kan också bli en mental barriär som påverkar hela den sexuella upplevelsen för er båda.

Hur gör man kondomer till något sexigt?

Om du hamnar i säng med en partner som uttrycker eller visar tecken på denna oro, är det viktigt att förstå att rädslan kan ha rötter i en djupare känsla av prestationsångest. Kanske har han tidigare upplevt en situation där ståndet försvann i samband med att kondomen skulle på, och denna enstaka händelse då vuxit till en generell rädsla. Det kan också vara så att han oroar sig för att pausen som krävs för att rulla på kondomen förstör den erotiska atmosfären som ny byggt upp tillsammans och därmed gör det svårare för honom att prestera sexuellt.

I din roll som partner, vare sig du ligger med ett one night stand eller en långvarig partner, har du möjlighet att hjälpa honom genom detta moment på ett sätt som inte bara minskar hans oro utan också omvandlar det hela till något erotiskt och spännande. Att göra detta kräver inte bara förståelse för hans känslor, utan också lite kreativitet och en vilja att göra kondomanvändningen till en del av er gemensamma upplevelse i sängen.

Kondomen måste inte förstöra stämningen

Du kan börja med att se kondomen som något ni använder tillsammans, inte något som är hans ansvar eller ”problem” att lösa på egen hand. Var beredd på att vara aktiv när kondomen ska på. Ta initiativet och gör det till en spännande upplevelse. Genom att göra detta, tar du inte bara bort fokus från hans oro utan förvandlar också en mekanisk handling till en del av sexet ni har. Det gör att han associerar kondom med något spännande och härligt, i stället för krångligt och problematiskt.

Det är också viktigt är att du visar honom att kondomanvändning inte måste vara en paus i er intima stund, utan en del av den. När du rullar på kondomen, kan du fortsätta att kyssa honom, viska något upphetsande i hans öra, eller beröra honom på andra sätt som hjälper honom att hålla fokus på den erotiska stämningen och inte på hans oro. Genom att göra detta tillsammans, blir kondomen inte ett hinder, utan snarare ett verktyg till en djupare och mer tillfredsställande upplevelse.

Tips för att sätta på kondomen

Denna delade ansträngning och intimitet kan skapa en stämning där kondomen inte längre är något som separerar er, utan något som förenar er. Den blir en del av er berättelse, en symbol för er gemensamma lust och er omtanke om varandra. Och genom att du tar dig tid att förstå och bemöta hans oro, inte genom att avfärda den utan genom att omfamna den och göra den till något positivt, kan du förvandla något som kunde ha varit ett problem till något som stärker er relation och er njutning.

Kondom utan att förstöra stämningen

Här kommer ett par tips på hur du kan göra kondomen till något sexigt, och inte något som förstör stämningen. Här är bra sätt att introducera kondomen under förspelet.

Sätt på kondomen när du går ner på honom

När du och din partner utforskar varandras kroppar under förspelet och du ser att han börjar få stånd, kan du ta chansen att sätta på kondomen utan att förstöra stämningen. Medan du smeker hans stånd med dina händer, och hans lust intensifieras, kan du diskret plocka fram kondomen. Med en sensuell och fängslande blick, kan du rulla på kondomen långsamt, samtidigt som du fortsätter att smeka hans stånd, eller stimulerar hans pung med din tunga. Denna sammansmältning av njutning och säkerhet kan skapa en stämning där nödvändigheten av kondomen blir en naturlig och attraktiv del av ert sex.

Rulla på kondomen på spännande sätt

Detta kan kräva en del övning, men är definitivt ett effektivt sätt att sätta på kondomen utan att förstöra stämningen. När ni är mitt i er heta lek och du märker att han är redo för nästa steg, kan du ge honom en upplevelse han (förmodligen) aldrig haft tidigare genom att rulla på kondomen med din mun. Efter att ha stimulerat hans stånd med din mun och tunga kan du försiktigt placera kondomen på toppen av hans ollon och använda dina läppar för att rulla den neråt. Denna oväntade och sexiga handling kan göra något så rutinmässigt som att sätta på en kondom till en erotisk del av ert äventyr.

Be honom sätta på kondomen på ett dirty sätt

Om du vill att han ska ta kontroll och sätta på kondomen, kan du viska något frestande och dirty i hans öra. Du kan till exempel viska: ”Jag vill känna dig djupt inuti mig” och lägga kondomen i hans hand. Eller, så kan du viska ”Jag vill se dig sätta på den… långsamt. Det gör mig så kåt.” Genom att använda ord och uttryck som stimulerar både sinnet och kroppen, kan du göra stunden till något som både han och du längtar efter.

Gör det tillsammans som ett par

Att sätta på kondomen behöver inte vara en ensidig handling. Ni kan båda delta i denna stund genom att göra det tillsammans. Efter några passionerade kyssar och smekningar kan du ta fram kondomen och säga något i stil med: ”Låt oss göra detta tillsammans. Hjälp mig rulla den här över din hårda kuk”. Lägg sedan dina händer över hans när han rullar på den, eller hjälp till att hålla toppen av kondomen på hans ollon medan han rullar ner den till basen. Att sätta på kondomen tillsammans handlar mer om känslan än om handlingen, så fortsätt gärna kyssas medan ni gör det. Låt era händer hitta rätt på egen hand och fokusera på varandra i stället. Genom att inkludera honom, och kanske till och med vägleda hans hand med din, förvandlar ni ett nödvändigt moment till en ömsesidig och intim del av er erotiska upplevelse.

Använd kondomen i ett rollspel

Om du och din partner tycker om att experimentera med olika roller, kan kondomen bli en rekvisita i ert spel. Föreställ dig att du spelar en läkare som utför en ”undersökning” på din partner. Efter att ha retat och lockat honom med dina ”läkarfärdigheter,” kan du plocka fram kondomen som ett ”nödvändigt verktyg” för nästa del av undersökningen. Genom att rulla på den med samma professionella, men ändå sensuella, beröring som resten av din roll, kan kondomen bli en naturlig och upphetsande del av ert försök.

Börja med en erotisk dans eller striptease

Om du är på humör för att överraska din partner med en sensuell dans eller striptease, kan kondomen enkelt vävas in i detta. Medan du långsamt tar av dig dina kläder och gör din partner hård med dina rörelser, kan du till slut ta fram kondomen som en sista ”överraskning.” Du kan hålla den framför honom, fånga hans blick, och sedan rulla den över hans stående penis med samma grace och sensualitet som du använt i din dans. Att göra detta gör inte bara kondomen till en del av förspelet, utan också en symbol för den lust och förväntan du har byggt upp hos honom.

Sätt på kondomen utan att han ser

Förspel handlar inte bara om att stimulera de mest uppenbara erogena zonerna, utan också om hela kroppen och alla sinnen. Du kan använda kondomen som ett oväntat verktyg för sensorisk lek. Efter att ha förblindat din partner med en ögonbindel och retat honom med olika känslor från rispande naglar eller mjuka kyssar, kan du öppna kondompaketet och rulla på den utan att han ser, kanske samtidigt som du fortsätter att stimulera honom på andra sätt. Genom att använda kondomen som en del av en bredare sensorisk upplevelse, skapar du en naturlig och spännande övergång till nästa del av er intima stund.

test

twst