Satisfyer
Denna artikeln innehåller reklam

Vad är skillnaden mellan Satisfyer Pro 2 Generation 2 och Generation 3?

Sponsor

Idag ska vi ta en närmare titt på två av de populäraste sexleksakerna på marknaden just nu – Satisfyer Pro 2 Generation 2 och Satisfyer Pro 2 Generation 3. Vi ska gå igenom vad som skiljer modellerna åt, vad som är ofärändrat från en generation till en annan, och vilka styrkor och svagheter som kommer med varje modell. Den här artikeln kommer underlätta för dig som har svårt att välja mellan de två modellerna och inte riktigt vet vilken du ska lägga pengarna på. Den kommer också vara till hjälp för dig som äger den äldre modellen av Satisfyer Pro 2 och funderar på om det är värt att uppgradera till den nyaste versionen.

Vad är Satisfyer Pro 2?

Satisfyer Pro 2 är världens mest sålda sexleksak för kvinnor och ingår i kategorin med lufttrycksvibratorer. Faktum är att Satisfyer var en av de absolut fösta tillverkarna av denna revolutionerande typ av sexleksak. Om du vill veta mer om vad en lufftrycksvibrator är kan du klicka på länken ovan, men här kommer en liten snabb run down: Till skillnad från en vanlig vibrator som stimulerar klitoris genom en direktkontakt med huden stimulerar en Satisfyer klitoris indirekt. Istället för att hålla en vibrerande yta mot klitoris omsluter en Satisfyer klitoris genom ett mjukt silikonmunstycke som gör att leksaken kan stimulera klitoris genom att manipulera lufttrycket i det lilla utrymmet.

Den här teknologin har blivit väldigt populär de senaste åren, framför allt hos kvinnor som har en extra känslig klitoris, eftersom lufttrycksstimuleringen ofta upplevs som mer skonsam än direkta vibrationer.

Vad är skillnaden mellan Satisfyer Pro 2 Generation 2 och Satisfyer Pro 2 Generation 3?

Material

Satisfyer Pro 2 Generation 2 är tillverkad i roséguld-färgad ABS-plast, medans Satisfyer Pro 2 Generation 3 har ett lager av silkeslent silikon över hela kroppen. Silikonmaterialet gör det lite enklare att hålla stadigt i leksaken, även om man har glidmedel på händerna. Dessutom kommer Satisfyer Pro 2 Generation 3 i fler olika färger; vinröd, lavendel, och mörkgrå.

Kontroller

Både Satisfyer Pro 2 Generation 2 och Satisfyer Pro 2 Generation 3 har tre kontrollknappar på ovansidan av kroppen. På Generation 2 sitter på/av-knappen längst ner och -/+ knappen för att höja eller sänka intensiteten längre upp. Satisfyer Pro 2 Generation 3 har en av/på knapp för vibratorn längst ner och en +/- knapp lite längre upp.

Munstycket

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer med två mjuka silikonmunstycken. Det ena munstycket är precis likadant som munstycket på Satisfyer Pro 2 Generation 2. Det andra munstycket har ett väldigt tunt silikonmembran över själva öppningen som stimulerar klitoris genom att ”studsa” mot huden vilket get en väldigt annorlunda känsla än det klassiska munstycket som omväxlande ”suger” på klitoris genom luftvågor. Satisfyer kallar detta för Liquid Air Technology och liknas vid känslan av att ha en mjuk ström av flödande vatten mot klitoris.

Intensitet

Båda modellerna har 11 nivåer av intensitet att välja mellan och det är ingen större skillnad på intensiteten mellan de två. Personligen upplevde jag att Satisfyer Pro 2 Generation 3 har en lite större varians jämfört med Generation 2. Framför allt de lägre intensitetsnivåerna på Generation 3 känns mjukare och svagare än de lägsta på Satisfyer Pro 2 Generation 2.

Vibrator

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer med en klassisk vibratorfunktion som har 12 olika nivåer av intensitet. Den innebär att du kan njuta av att bli stimulerad genom både lufttryck och vibrationer. Innan du blir för imponerad av den dubbla funktionaliteten kan jag berätta att min upplevelse av vibratorfunktionen var ett totalt bottennapp. De klassiska vibrationerna tillförde ingenting förutom oljud. Så, vill du ha en klassisk vibrator; köp en annan leksak.

Satisfyer connect app

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer i två olika versioner; en billigare version som enbart kan styras genom knapparna på leksaken, och en lite dyrare version med Bluetooth funktion som gör de möjligt att koppla leksaken till din mobil och kontrollera den via en app som heter Satisfyer Connect App. Så, om du ser prisskillnader mellan olika Satisfyer Pro 2 Generation 3 beror det förmodligen på att den dyrare är app-kompatibel medans den billigare inte är det.

Satisfyer Connect App är ett fantastiskt tillägg som kan ta din upplevelse med Satisfyer Pro 2 Generation 3 till nästa nivå. Appen innehåller en rad spännande och roliga funktioner som gör leksaken mer mångsidig, framför allt om du vill använda den tillsammans med en partner under sex. Om du vill läsa mer om vilka möjligheter som appen för med sig kan du klicka här och läsa min fulla recension av Satisfyer Pro 2 Generation 3.

Är det värt att uppgradera till Satisfyer Pro 2 Generation 3?

Om du undrar huruvida det är värt att uppgradera från en Satisfyer Pro 2 Generation 2 till en Satisfyer Pro 2 Generation 3 är svaret; ja – det är värt det. Du får samma sköna Air Pulse Technology i båda modellerna, men den nyare modellen ger dig även ett nytt munstycke som stimulerar din klitta på ett helt nytt sätt. Du får även möjligheten att ansluta din leksak till Satisfyer Connect App, vilket öppnar upp helt nya möjligheter för vad du kan göra med din leksak, speciellt tillsammans med en partner.

Dessutom är kvalitékänslan ett steg högre hos Satisfyer Pro 2 Generation 3. Kanske är det bara nyhetens behag, men det är något med den mjuka silikonytan hos Satisfyer Pro 2 Generation 3 som gör att den känns lyxigare och skönare i handen.

Generation 2 Generation 3
Storlek 165x45mm 165x45mm
Vattentät Ja Ja
Material ABS-plast ABS-plast, Medicinskt silikon
Laddning USB USB
Stimulering Air Pulse Technology Liquid Air Pulse technology, Vibration
Intensitetnivåer 11 nivåer med Air Pulse 11 nivåer med Air Pulse, 12 nivåer med vibration
Bluetooth/App Nej Ja (separat modell)
Munstycken 1 2
Pris ~600:- ~620:- (~700:- med Bluetooth)

Om du vill köpa Satisfyer Pro 2 Generation 3 till ett riktigt bra pris kan du klicka på länken och beställa en redan idag.

test

twst