bedövande kräm för att inte komma

Kommer du för fort? Här är den bästa bedövande krämen som fördröjer orgasmen

För tidig utlösning, eller problem med att hålla tillbaka orgasmen, är en av de vanligaste sexuella problemen som män står inför, och det är inte ovanligt att känna sig frustrerad eller besviken över detta. Enligt olika studier kan upp till 30% av män uppleva detta problem vid någon tidpunkt i sina liv och det tenderar att vara vanligare hos män som precis börjat ha sex, och hos män som är äldre än 60 år. Det är ett komplext problem som kan bero på en mängd olika faktorer, inklusive psykologiska orsaker som stress och ångest, samt fysiologiska faktorer som hormonella obalanser eller nervkänslighet. För tidig utlösning kan också bero på att du, helt enkelt, känner dig för upphetsad av situationen.

Övningar för att fördröja orgasmen

Det finns flera övningar som du kan prova för att förbättra din uthållighet och fördröja orgasmen. En av de mest kända är Kegel-övningar, som stärker bäckenbottenmusklerna och därmed kan hjälpa dig att bättre kontrollera din utlösning. En annan teknik är ”stopp och start”-metoden, där du avbryter sexuell aktivitet precis innan du känner att du är på väg att komma, väntar tills känslan avtar och sedan fortsätter. Dessa övningar kräver dock tid, tålamod och övning för att bli effektiva.

Bedövande krämer för penisen

Trots att dessa övningar kan vara hjälpsamma, är det ofta så att krämer som fördröjer orgasmen är det mest effektiva valet för många män som kämpar med för tidig utlösning. Dessa krämer innehåller vanligtvis ett lätt bedövningsmedel som lidokain eller prilokain, vilket minskar känsligheten i penis och därmed förlänger tiden det tar att nå klimax. De är snabbverkande och enkla att använda, och du behöver inte investera mycket tid eller pengar i att öva upp en sexuell uthållighet som kan imponera på vem som helst. Dessutom är de lättillgängliga och oftast inte förknippade med några allvarliga biverkningar, förutsatt att du följer instruktionerna och inte har några specifika allergier.

Krämer som gör det svårare att komma

Det finns mängder med bedövande krämer på marknaden, men är en kort lista på de som är bäst i min mening. De här krämerna har bra recensioner från män som använt dem. De har funnits på marknaden länge och har visat att de garanterat levererar vad de utlovar. För att vara extra säker på att de fungerar har jag testat alla tre på min pojkvän (vilket är en galen historia i sig! Man kan nämligen inte testa krämerna efter direkt efter varandra, vilket gjorde att det tog en hel vecka att testa alla osv.). Om du funderar på att testa bedövande krämer för att inte komma så fort rekommenderar jag verkligen att du köper någon av dessa:

Pjur Superhero Strong Spray

Betyg: 4 av 5.

Detta är ingen kräm, utan en spray som du sprutar över penisen för att bedöva känslan och fördröja orgasmen under sex. Det som gör denna sprayen unik är att den inte innehåller någon ”medicin” eller kemikalier som bedövar. I stället innehåller använder den ingefäraextrakt som gör penisen mindre känslig. Även om den heter ”strong” upplevde både jag och min pojkvän ingen stark effekt. Min pojkvän berättade att den absolut bedövar känslan på ett bra sätt, men inte så starkt att han kan hålla på i timmar utan att komma. För mig är den här sprayen ett bra alternativ för dig som vill ha ett mildare alternativ för att ”prova på” en svag bedövande effekt.

bedövande peniskräm orgasm

Viamax Maximum Gel

Betyg: 5 av 5.

Är en gel som inte innehåller några bedövande kemikalier, men som istället använder naturliga ingredienser för att göra det svårare att få orgasm. När jag och min pojkvän testade denna blev vi båda rätt överraskade av effekten. Hans stånd blev hårdare, men han beskrev själv att känseln blev mycket mindre. Han har inte problem med att komma i vanliga fall, men efter att ha applicerat den här krämen över hela paketet vart det nästan omöjligt att komma. Vi båda skrattade över att det tog så lång tid – vilket gjorde stunden rätt rolig för oss båda. Den fungerar garanterat!

Bathmate Control Delay Cream

Betyg: 5 av 5.

Denna krämen är den kraftigaste jag och min pojkvän provade tillsammans och är definitivt det bästa valet för dig som verkligen kämpar med att hålla tillbaka din orgasm under sex. Är du överkänslig kommer den här krämen hjälpa dig snabbt och effektivt. Den började verka efter bara 10 minuter och min pojkvän berättade hur han kunde känna hur känseln avtog. Denna krämen varade också längst av alla vi testade, vilket innebar att vi kunde ha sex flera gånger utan att applicera ett nytt lager av bedövande kräm mellan omgångarna. Denna krämen är prefekt för dig som verkligen behöver något starkare.

Hur applicerar man en bedövande kräm på penis?

  1. Att applicera en bedövande kräm på penis kräver viss noggrannhet och teknik för att säkerställa att effekten blir så bra som möjligt och för att minimera eventuella biverkningar eller oönskade effekter på din partner. Generellt sett bör den bedövande krämen appliceras ungefär 10–30 minuter innan ni ska ha sex för att ge den tid att verka. Det är viktigt att läsa instruktionerna som följer med produkten, eftersom olika märken kan ha olika rekommendationer.

  2. När det gäller applicering, fokusera på att smörja in hela penisens yta, men var särskilt uppmärksam på ollonet, som är den mest känsliga delen. Använd en liten mängd först och öka vid behov. Det är också en god idé att först testa en liten mängd på en mindre yta för att säkerställa att du inte får någon allergisk reaktion eller för att göra dig själv bekväm med känslan.

  3. Efter att du smörjt in penisen, låt krämen torka eller absorberas helt innan du har sex. Detta är viktigt för att förhindra att krämen överförs till din partner, vilket kan minska hennes känslighet och därmed göra sexet mindre skönt för henne. Om du är orolig för detta, kan du också använda en kondom för att minimera risken för att krämen ska överföras mellan er.

Det är också viktigt att notera att vissa bedövningskrämer kan orsaka irritation eller allergiska reaktioner, både hos dig och din partner. Därför är det klokt att diskutera användningen av sådana produkter med din partner i förväg och eventuellt göra en patchtest för att utesluta allergier eller hudirritation. Korrekt applicering av bedövnande kräm kräver förberedelse och försiktighet, men när dessa steg följs kan det vara en effektiv metod för att hantera för tidig utlösning.

Bedövande kräm för att inte komma

Det är dock viktigt att notera att även om dessa krämer kan vara en snabb lösning, behandlar de inte de underliggande orsakerna till för tidig utlösning. Därför kan det vara en god idé att kombinera användningen av krämer med andra behandlingsmetoder, som terapi eller medicinering, för en mer omfattande lösning på problemet. Att använda en kylande kräm som ett första steg innan man går över till en bedövningskräm kan också vara en klok strategi av flera skäl.

Kylande kräm för penis

För det första är kylande krämer oftast mildare och innehåller inte bedövningsmedel som lidokain eller prilokain. Detta gör dem till ett mindre invasivt alternativ för de som är nyfikna på att experimentera med olika metoder för att fördröja utlösningen, men som kanske är tveksamma till att direkt minska känsligheten i penis på ett mer drastiskt sätt.

Vad gör kylande krämer för penisen?

Kylande krämer kan också vara ett bra sätt att gradvis vänja sig vid känslan av att ha en substans applicerad på könsorganen. Detta kan vara särskilt användbart om du eller din partner är känslig för nya texturer och känslor under sexuell aktivitet. Det ger dig möjlighet att utvärdera hur din kropp reagerar och om det påverkar din sexuella upplevelse positivt eller negativt.

En annan fördel är att kylande krämer ofta är lättare att tvätta bort än bedövningskrämer, vilket gör dem mer flexibla i användning. Om du finner att känslan inte är till din smak, eller om du vill gå tillbaka till din naturliga känslighetsnivå snabbare, är det oftast enklare att göra det med en kylande kräm.

Vilken bedövningskräm för penisen är bäst?

Sammanfattningsvis, även om många män kämpar med för tidig utlösning och det finns övningar som kan hjälpa, är krämer som fördröjer orgasmen ofta det mest praktiska och omedelbara valet. En kylande kräm kan fungera som en mjuk start för att utforska olika metoder för att hantera för tidig utlösning. Det ger dig chansen att testa läget innan du tar steget till mer potenta lösningar som bedövningskrämer som erbjuder en snabb och enkel lösning. Det är också viktigt att överväga att söka professionell hjälp för att adressera eventuella underliggande orsaker.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst