förslag på sexiga underkläder

”Jag ska köpa underkläder till min pojkvän för första gången och har ingen aning om vad jag ska köpa”

För första gången i mitt liv ska jag shoppa sexiga underkläder för min kille, men har typ noll koll på vad jag ska satsa på, var ska jag börja liksom? Säg inte bara ”Vad som helst som får dig att känna dig sexig”, för jag har inte en aning om det är heller. Jag har liksom aldrig klätt mig sexigt eller ”feminint” tidigare. Det finns ju så sjukt mycket att välja på, och jag skulle verkligen behöva hjälp med att sålla ut några alternativ. Han älskar att se mig i rött, men bortsett från det så har han inte direkt kommit med några tips och jag vill inte fråga honom innan jag köper eftersom det skulle förstöra överraskningen.

-Victorias Hemlighet

Att köpa sexiga underkläder för första gången

Att klä sig sexigt eller feminint för första gången, särskilt med underkläder, kan vara en ganska spännande, men också skrämmande, upplevelse. Din fråga är ganska vanlig och din oro är helt befogad. Det är inte alla kvinnor som känner sig bekväma i avslöjande underkläder, men det är väldigt modigt och fint av dig att frivilligt våga testa dina gränser för kärlekens skull.

Hur vet jag vilka underkläder som är ”sexiga”?

För det första, det finns inte någon universell sexighet. Sexig är inte en term som passar alla och tolkas på väldigt olika sätt. Sexighet handlar inte bara om att visa hud eller ha på sig något skandalöst avslöjande. Sexighet är en känsla, ett självförtroende och ett uttryck för din personliga stil och bekvämlighet. Sökandet efter perfekt sexiga underkläderna börjar med att acceptera och erkänna din unika kvinnlighet och välja underkläder som matchar din personlighet och stil så du känner dig självsäker när du bär dem.

5 steg till att hitta sexiga underkläder som du känner dig hemma i

Med det sagt, låt oss diskutera några steg som du kan följa för att hitta hem i djungeln av sexiga underkläder och välja något som både du och din pojkvän tycker är läckert.

Steg 1: Var modig

Först måste du övervinna den inledande nervositeten och tveksamheten. Acceptera att det är helt okej att vilja utforska din personlighet och sexualitet genom underkläder som du aldrig tittat på tidigare. Du beskriver att du aldrig varit typen som klätt dig i klassiskt feminina kläder, och det måste du inte vara heller. Sexiga underkläder ska inte göra dig till någon annan, de ska förstärka den du redan är. Tänk på möjligheten att utforska den stora världen av underkläder som ett sätt att uttrycka din personliga stil och sensualitet.

Steg 2: Gör research

Lär dig mer om de olika typer av sexiga underkläder som finns på marknaden. Det finns allt från klassiska spetsbehåar och trosor till förföriska bustiers, teddys, babydolls och bodysuits. De finns i olika material som siden, satin, spets, med mera. Att utforska alternativ kommer inte bara att ge dig en bra uppfattning om vilka val du har utan också göra dig bekant med underklädeslingo, vilket gör din shoppingupplevelse mindre överväldigande och lite mindre skrämmande.

Förslag på sexiga underkläder

Här är ett par förslag på sexiga underkläder som du kan undersöka närmare:

Strumpeband (Garter Belts)

Ett strumpeband ger en känsla av mystik och erotik. Det är ett lite mer komplicerat plagg än bara ett par trosor eller en behå, vilket gör det ännu mer lockande för fantasin. Föreställ dig att remmarna faller över dina höfter och leder hans blick nedåt till där strumporna börjar, ned till dina lår och ditt underliv – fantastiskt sexigt.

Underkläder i spets

Det som gör spetsunderkläder så lockande är att de intrikata mönstren döljer precis tillräckligt med hud för att lämna något åt fantasin. En vacker röd spetsbehå och trosor kan reta honom genom små glimtar av dina bröstvårtor och och mest intima områden, samtidigt som de också framhäver dina bröst och dina höfter. You can’t go wrong with lace.

Skira underkläder

Precis som spets döljer genomskinligt tyg precis tillräckligt med naken hud för att stimulera fantasin. Alla detaljer som tyger släpper igenom, oavsett om det är konturerna av dina bröstvårtor eller skymten av ditt underliv, kommer framkalla fantasier och förväntan – utan tvivel. Skira underkläderna gör att du kan visa allt utan att vara helt naken, vilket håller honom på helspänn och får honom att längta efter att utforska din kropp.

Formsydda och kroppsförstärkande underkläder

I denna kategori ingår plagg som bodysuits, korsetter eller bustiers som omfamnar dina kurvor och framhäver dina mest attraktiva tillgångar. Föreställ dig en bodysuit som följer dina kroppsformer, framhäver dina bröst, smiter åt i midjan och kupar dina skinkor. Eller en korsett som trycker brösten uppåt och framhäver din midja och höfter. Han kommer förmodligen uppskatta alla dessa alternativ.

Det bästa komplementet till sexiga underkläder är en matchande sexig parfym.

Steg 3: Utforska och experimentera

Nu kommer den roliga delen – att utforska och experimentera. Här kan det vara bra att anpassa dig till både dina och din partners preferenser. Du berättade att han älskar att se dig klädd i rött, så fokusera på röda underkläder och se om du kan hitta något som faller dig i smaken.

Gå till en klädbutik, plocka upp ett par röda plagg helt slumpmässigt och prova dem. Det finns ingen regel mot att plocka upp plagg som fångar ditt öga och undersöka hur du känner dig i dem. Alla plagg du väljer kommer inte att passa din smak eller komfortnivå, och det är helt okej. Den här processen är en resa, och det kommer att vara lite trial and error inblandat.

Detsamma gäller om du föredrar att shoppa online. Beställ en mängd olika plagg, i olika stilar och material. De flesta större nätbutiker har fri retur, så du kan alltid skicka tillbaka underkläder som inte passar utan kostnad. När de anländer kan du prova dem hemma i lugn och ro och verkligen känna efter hur du upplever varje plagg. Du kommer sakta börja upptäcka vad du är bekväm med och vad som får dig att känna dig attraktiv och sexig.

Steg 4: Reflektion

Var uppmärksam på hur varje underklädesplagg får dig att känna. Känner du dig självsäker, sexig och bekväm i det du har på dig? Får det dig att känna dig självmedveten eller obekväm? Denna feedback från dig själv kommer att vara avgörande för att begränsa dina val och identifiera de underkläder som passar din personliga stil och komfortnivå. Kom ihåg att självförtroende är det sexigaste du kan bära, och det framträder bara om du känner dig bekväm i det du bär på kroppen.

Steg 5: Respons och justering

På den här resan kan din pojkvän också hjälpa till. När du känner dig bekväm med några alternativ kan du berätta för honom vad du har provat och hur det kändes. Du kanske blir överraskad av hans positiva reaktion, och han kanske har några idéer och preferenser som kan vägleda dig vidare.

Bonustips: Ge honom en sexig modevisning

Faktum är att det kan vara en fantastisk sexig upplevelse för honom att få en liten ”modevisning” av dig. Placera honom i soffan och berätta för honom att du behöver hans hjälp. Detta kommer göra honom nyfiken och pirrig. Byt om till underkläder i ett annat rum och gör sedan en liten entré så han kan se dig i all din prakt. Snurra ett långsamt varv framför honom och fråga honom vad han tycker. Change and repeat tills han eller du känner er redo att ta förspelet till nästa nivå.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att sexighet inte är något man tar på sig, det är något man tar fram. Sexiga underkläder är helt enkelt ett verktyg som hjälper dig att visa upp din medfödda sensualitet och kvinnlighet. Så, ge dig ut på denna resa med ett öppet sinne och en äventyrlig anda. Ta god tid på dig, utforska, experimentera och viktigast av allt, ha kul. Kom ihåg att ingen annan kan tala om för dig vad du kommer att gilla. Nyckeln till att hitta din sexighet är att börja experimentera, och förr eller senare kommer du att hitta de perfekta underkläderna som får dig att känna dig självsäker, bekväm och sexig.

Har du några tips om hur man hittar perfekt sexiga underkläder? Snälla, lämna en kommentar nedan och berätta alla tips du har. Det är 100% anonymt och vi är nyfikna!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst