Prestationsångest och stånd

Prestationsångest och stånd

Hoppas allt är bra! Jag skriver eftersom jag verkligen behöver någons professionella åsikt angående något personligt som jag kämpar med. Jag har på sistone haft svårt med erektionen, speciellt när det gäller sex. Jag tror det beror mycket på prestationsångest.

Varje gång det blir dags för sex blir jag stressad över om jag kommer kunna stånd tillräckligt länge eller överhuvudtaget. Jag är också orolig över vad hon ska tänka om jag inte lyckas hålla mig hård. Detta stressande gör att jag tappar min erektion, vilket bara gör mig mer stressad och osäker nästa gång. Det har blivit som en jobbig loop som jag inte kommer ur.

Jag har hört talas om penispumpar och undrar om det kanske kan vara något för mig? Tror du att en sån kan hjälpa mig att hålla erektionen under sex? Jag skulle vilja veta hur de funkar och om de kan vara en tillfällig lösning eller kanske till och med förbättra min förmåga i sängen på lång sikt.

Skulle vara sjukt tacksam för dina tankar kring det här och några tips på vad jag kan göra för att bli mer avslappnad och säker sexuellt. Tack så mycket på förhand!

-Sebba

Prestationsångest stånd

Okej, så jag hör verkligen vad du säger, och det låter som om du går igenom en ganska jobbig period med prestationsångest och allt det där med erektionen. Det är så många som brottas med det här, och det är superbra att du pratar om det!

Penispump

Om vi börjar med penispumpar, så är de ju typ ett verktyg för att få igång erektionen genom att öka blodflödet. Så du använder dem för att skapa ett vacuum runt snoppen, vilket får blodet att strömma till och voilà, erektionen är på plats. Sedan kan du använda en penisring för att hålla kvar erektionen.

Min sambo hade själv problem med att få stånd i början av vår relation. Han använde den här penispumpen och den gjorde verkligen under för vårt sexliv. Speciellt i början, när man så gärna vill att allt ska vara perfekt. Jag tycker verkligen du ska klicka på länken och prova den. Berätta gärna hur det gick sedan!

Penispumpar är perfekta för killar som har något fysiskt som ställer till det med erektionen, som dålig blodcirkulation eller nerver som fått stryk. De kan också vara en sjukt bra grej för killar som känner sig stressade eller har prestationsångest, för att se en erektion kan liksom boosta självförtroendet enormt och göra det enklare att bli hård vid ett senare tillfälle.

Prestationsångest och erektionsproblem: Vad kan man göra?

Men du, kom ihåg att en penispump inte löser själva grundproblemet bakom varför dina erektioner strular. Om du har problem som kommer tillbaka hela tiden är det bäst att snacka med en doktor för att kolla upp de medicinska grejerna, eller en sexolog för att gräva i de psykologiska bitarna. Utöver en penispump finns det andra grejer du kan testa:

  • Prata med någon: En terapeut kan hjälpa dig att jobba igenom de psykologiska delarna av din ångest.
  • Chilla ner: Testa yoga, mindfulness, eller bara andas djupt för att lugna ner dig innan du ska ha sex.
  • Hälsosam livsstil: Ät bra, rör på dig, skippa för mycket alkohol och rök inte, det hjälper för blodflödet och din sexhälsa.
  • Öppen dialog med din partner: Att vara ärlig med din partner om hur du känner kan göra allt mycket mer avslappnat och förstående.
  • Mediciner: Finns ju piller för det här, men snacka med en läkare först, okej?

Så, sexuell hälsa är ju en stor del av livet och det finns massor av saker som kan påverka det. Att ta tag i det här är verkligen ett steg mot ett mer avslappnat sexliv och bättre erektioner. Lycka till, och kom ihåg, du är inte ensam i det här!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst